Top

Det ögat inte ser

Det ögat inte ser

KOMMENTAR:
Jack Reacher, när man får följa så många böcker som finns med honom är det som lördagsgodis. Förväntningarna är desamma. Dvs. Jack ordnar alltid upp det på slutet. Dvs. klassisk Hollywood slut om man säger. Inledningen på den här deckaren är ett av Lee Childs mest spännande skulle jag vilja påstå. I normala fall bygger han upp en spänning, men här sitter vi nu i ett tåg och han beskriver någonting vi alla kanske kikar efter här och var numera!!

Jack Reacher är kiosklitteratur i egentlig mening, men så underhållande sådan!.


HANDLING:
“Det finns tolv kännetecken för en självmordsbombare som alla som jobbar inom polisväsendet lärt sig och alla kan dem utan och innan. Platsen är New Yorks tunnelbana klockan två på morgonen. Jack Reacher sitter trött och studerar sina medpassagerare. Fyra är okej, den femte är inte det. Tåget kommer att passera Grand Central Station. Reacher är övertygad om att det sitter en självmordsbombare framför honom. En kvinna som, en efter en, avger de signaler han så väl känner igen efter sina år inom militären. Ska han våga ingripa? Tänk om han har fel?”- Källa Bocus

 

Titel: Det ögat inte ser

Författare: Lee Child

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Deckare

Gavs ut: 2012

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar