Top

Boktips – En man från ingenstans

Boktips – En man från ingenstans

KOMMENTAR:
 Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är utan ord. Det här är hårdkokt action när det är som bäst helt enkelt. Jag sa det efter att ha läst första boken om Evan alias Orphan X: Författaren Gregg Hurwitz är bara så bra, eller bäst rent av! Sällan är väl bok nummer två ännu vassare än nummer ett, men så är det i det här fallet. Och då mina damer och herrar, var första boken riktigt riktigt bra!! Läs dessa två böcker, du bara måste!

Det här är hårdkokt action när det är som bäst helt enkelt.


HANDLING:
“Under sin uppväxt i den topphemliga organisationen Orphan inom det amerikanska försvarsdepartementet tränades Evan Smoak till att bli en briljant lönnmördare – tills han en dag hoppade av och blev Nowhere Man, utsatta människors sista hopp.Att lämna Orphan gör man dock inte ostraffat … Neddrogad och förvirrad vaknar Evan upp i en luxuös säng, utan en aning om var i världen han befinner sig. Vet hans kidnappare om att deras gisslan är en av världens skickligaste mördare? I sin fångenskap nås Evan av ett desperat rop på hjälp och som alltid agerar han fullt ut när någon befinner sig i verklig nöd.”- Källa Adlibris

 

Titel: En man från ingenstans

Författare: Gregg Hurwitz

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Deckare

Gavs ut: 2017

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar