Top

Novelltips – Rum 112

Novelltips – Rum 112

KOMMENTAR:
Har på senare tid fokuserat på noveller, både kring mitt skrivande och läsande. Gillar Sofie Sarenbrant, och har läst alla hennes böcker. Bland annat:
Detta är en kort mörk novell där saker inte är som de först ter sig, och verkligheten kommer till slut ikapp!

Kort mörk novell av Sofie Sarenbrant. Läs den!


HANDLING:
“Plötsligt var du bara där, utan förklaring. Jag förstår inte hur du kom in i mitt liv. Och alldeles för sent insåg jag att ingenting kan stoppa dig. Jag trodde att det bara var ett misstag, ack vad fel jag hade.
Petra vill göra slut med Henke och hennes val att hantera situationen är allt annat än rationella vilket leder till stora problem. Men är valen egentligen hennes och vad har egentligen hänt på rum 112? Sofie Sarenbrant målar upp en hisnande berättelse med ödestigna konsekvenser.” – Källa Adlibris

Titel: Rum 112

Författare: Sofie Sarenbrant

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Kort novell
Gavs ut: 2013

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar