Top

Boktips – Trubbel

Boktips – Trubbel

KOMMENTAR:
Jag har aldrig utgett mig själv för att recensera böcker, utan berättar bara om de jag har läst. Så ta det jag säger med en nypa salt. Alla Jack Reacher böcker kan egentligen läsas självständigt, vilket gäller även denna. Jag är proppmätt på Lee Childs succé figur Jack Reacher och tycker nu även denna bok var lite tråkig, dvs. samma omdöme som jag hade om misstaget.
Ifall du däremot skulle börja med denna bok, är jag övertygad om att du skulle finna den precis lika spännande som jag fann min första Jack Reacher bok, nämligen Dollar! Så tveka inte att ta dig an den här boken, men gör inte som jag och läs för många efter varandra.

Jack Reacher är sig lik även i denna berättelse! Hårdkokt utan pardon mot sina fiender!


HANDLING:
“Den 11 september 2001 förändrades den före detta militärpolisen Jack Reachers tillvaro. Han var en onåbar vagabond med endast en tandborste som bagage. Nu måste han bära ID-kort. Men är fortfarande så anonym som det går att vara i USA. Trots det lyckas en före detta kollega spåra honom. Och få fram ett meddelande.
Samla ihop vår gamla enhet igen!
Reacher inser genast situationens allvar.
Ingen, absolut ingen, jävlas med militärpolisens utredare. Och Reacher var den främste av dem. De har alltid stöttat varandra och nu har en av dem hittats död.
Av de övriga sex finns inte ett spår.
Ingen, absolut ingen, jävlas med Reacher. Eller hans vänner. Jävlas med Reacher och Reacher jävlas tillbaka.” – Källa Bokus

 

Titel: Trubbel

Författare: Lee Child

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Spänningsroman
Gavs ut: 2007

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar