Top

Boktips – Misstaget

Boktips – Misstaget

KOMMENTAR:
 För att vara en Jack Reacher thriller är denna berättelse ovanligt seg. Jag vill inte sträcka mig så långt som att säga att den är dålig, bara ovanligt lite action. Blev underhållen och känner att det var mödan värt hursomhelst. Är väl helt enkelt lite bortskämd av Lee Childs spännande serie om Jack Reacher. Karaktärerna i boken är spännande, likaså beskrivningarna av olika militärtyper världen över. När finalen börjar närma sig, och alla åker över till England för slutuppgörelse är det riktigt spännande!

Blev som vanligt underhållen av Lee Child, om än en seg berättelse emellanåt!


HANDLING:
“Jack Reacher blir indragen i ett kidnappningsdrama som för honom till England. Allt går dock inte allt som han tänkt sig och han begår ett misstag, ett fatalt misstag – Reacher befinner sig i New York. Han sitter ensam på ett kafé och utan att han är medveten om det blir han vittne till kidnappningsdrama. Kvällen efter när han återigen besöker kafeét kommer en man fram och frågar vad han sett kvällen innan. Mannen är säkerhetschef hos en mycket känd och framgångsrik affärsman och Reacher följer med till dennes bostad för att berätta vad han sett. Affärsmannen berättar om kidnappningen och att det var hans fru och hennes dotter de tog. Nu vill han att Reacher med sitt förflutna som militär ska hjälpa honom att hitta förövarna. De få spår han får fram leder till andra sidan Atlanten och till en sömning liten kuststad. Men är allt är inte som det ser ut att vara och det som verkade vara lättförtjänta pengar för Reacher, visar sig nu bli ett mer och mer komplicerat fall. ” – Källa Adlibris

 

Titel: Misstaget

Författare: Lee Child

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Spänningsroman
Gavs ut: 2008

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar