Top

Boktips – Skam

Boktips – Skam

KOMMENTAR:
 Karin Alvtegen vet verkligen hur man gestaltar mentalt/själsligt sjuka människor. Även om denna inte var lika otäck som till exempel svek så var den skrämmande i sin persongestaltning. Spännande intriger och korsande livsöden flödar genom boken. Vill du känna dig frisk, läs boken! 🙂 Skämt o sido, det är verkligen inget roligt med mental ohälsa, men nyttigt att veta skillnaden när man har en fis på tvären.. I Karins bok skam får vi möta människor beredda till extrema handlingar på grund av sina hemligheter. Det gamla uttrycket: “Man blir inte sjukare än sina hemligheter” kommer väl till pass i den här boken. Läs den!

Vill du känna dig frisk, läs boken! 🙂


HANDLING:

“I trettio år har Maj-Britt varit isolerad i sin lägenhet utan andra kontakter än de personer som hemtjänsten skickat. För att försäkra sig om att de inte ska bli långvariga ser hon till att de ledsnar så snabbt som möjligt.
Monika är en framgångsrik och utåtriktad överläkare och vid första anblick är hon Maj-Britts totala motsats. Men båda plågas de av smärtsamma upplevelser från det förflutna som de försöker hålla ifrån sig. Så korsas deras vägar och oförutsägbara händelser gör att de tvingas handskas med den skam de bär på. Det visar sig snart att det finns mer än ett sätt att isolera sig från omvärlden. “- Källa Adlibris

 

 

Titel: Skam

Författare: Karin Alvtegen

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: spänningsroman
Gavs ut: 2006

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar