Top

Boktips – Visning pågår

Boktips – Visning pågår

3:e boken om kriminalinspektör Emma Sköld, och i mitt tycke den bäste i serien. Jag erkänner, jag hade inte en susning om vem mördaren var. Slutet är något morbid som du kommer förstå när du läser sista boken, säger inte mer än så 🙂

Här huserar (passande ord) en mördare, som uppenbarligen smyger sig in på husvisningar och väntar på att ägarna ska komma tillbaka. Intrigerna haglar i den här boken, alla har problem av något slag. Emma Sköld är dock ganska stabil och utomordentlig duktig som polis. Ett annorlunda inslag är att vi får följa mördaren och dennes inre dialog i jag-form vilket ger boken extra krydda.

Behöver väl inte tjata mer, läs nu den fjärde också om du ändå kommit så här långt 🙂

 

 

 

 

Titel: Visning pågår

I Serien om Emma Sköld: bok 3

Författare: Sofie Sarenbrant

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Deckare/thriller
Gavs ut: 2015

 

 

 

Skriv en kommentar

Delningar