Top

Boktips – Livet efter dig

Boktips – Livet efter dig

Sällan har en bok berört mig så djupt som denna har gjort. En elva timmars känslomässig berg- o dalbana genom lyssning i talboksformat. Som amatörskribent blir jag ödmjuk inför faktumet att jag har så mycket kvar att lära mig. Samtidigt tacksam för böcker som dessa, då de lär ut så mycket mer än någon skrivarkurs kan göra.
Jojo Moyes förmåga att gestalta känslor och enkla vardagliga företeelser är enastående. Jag har skrattat, gråtit och snudd på ilsket börja kasta saker omkring mig.

Vill inte på något sätt förta dig din chans till denna upplevelse genom att råka avslöja handlingen, varför jag nöjer mig med att presentera baksidestexten nedan. Mitt enkla råd är: läs den!!
Baksidestext:

“Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.

När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.

Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig.

Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.”

 

Källor:

Adlibris och Bokus

 

 

Skriv en kommentar

Delningar