Top

Boktips – Andra andningen

Boktips – Andra andningen

KOMMENTAR:
Hela mordkomplotten och polisens (Emma Sköld med kollegor) jakt på mördaren sker under ett maratonlopp. Så polisen gör en otrolig insats på så kort tid 🙂 Nåväl bortsett från det så är handlingen lika spännande i andra boken som i första. Intrigerna och personporträtten fördjupas från bok ett, speciellt Emmas syster som är med och springer i loppet. Ett intressant inlägg är att samtidigt som tidsaxeln är ett maratonlopp får vi följa en bifigur i en annan tidsaxel som löper från ett år bakåt i tiden, fram till nuet.
Återigen, läs hela serien med stor behållning!

Intrigerna och personporträtten fördjupas i denna andra bok i serien om Emma Sköld.

HANDLING:
“Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända. Det är den första juni men det är kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält men mannens liv går inte att rädda. Kriminalpolisen Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet och Emma rycker in. Det är ingen tvekan om att kvinnan bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när i sådana fall dyker nästa offer upp?” – Källa Adlibris

 

Titel: Andra andningen

I Serien om Emma Sköld: bok 2

Författare: Sofie Sarenbrant

Onlineshop: Adlibris och Bokus

Genre: Deckare/thriller
Gavs ut: 2014

 

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Delningar